Ahh....Iubirea ce alt ceva asteapta un om de la viata? Iubesc ,dar aceasta nu-mi da aripi sa zbor,

marți, 27 decembrie 2011

Iarna......


Astazi e o zi obisnuita.  E 27 decembrie o zi de iarna dar din pacate timpul de afara nu e cel care ar trebuie. Astept sa ninga, ca fulgii mici sa cada incet...
De parca as fi un copil care ar vrea sa se dea cu sania, astept orice sarbatoare cu aceasi ochi uitinduma la bradul de Craciun.
Sunt inca un copil care asteapta o minune de Craciun, asteptind pe Mos Craciun( stiind ca nu exista dar cu o speranta copilareasca astept). Iarna fiind anotimpul in care orice matur asteapta cadouri si ii fac pe cei mici sa creada ca mai exista Mos Craciun.
De fiecare data imi aduc aminte de cind eram mai mica asteptind cu nerabdare ziua de 1 ianuarie ora 00:00
atunci nu observam ca tata lipseste , si cind il vedeam nu intrebam unde a fost ,ci ce mi-a adus in noapea aceea Mosul. toti incepeau a ride spunindumi ca sunt un copil fericit. Atunci nu intelegeam la ce se refera ei, si in fiecare an devenind deja mai mare intelegeam de ce tata lipseste, cine pune cadourile sub brard fara ca sa il vad.
Cu siguranta sunt inca un copil, asteptind cu nerabdare sarbatorile, dar deja nu le astept pentru cadouri si inca o sansa sa il vad pe mosul, pentru a fi in sinul familiei cu cei apropiati pentru a ma bucura de clipele petrecute impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu