Ahh....Iubirea ce alt ceva asteapta un om de la viata? Iubesc ,dar aceasta nu-mi da aripi sa zbor,

vineri, 14 decembrie 2012

''Locurile copilariei sint repere, model universale pentru intelegerea lumii".

Fiecare copil vine cu mesajul ca Dumnezeu nu este descurajat de om, caci copilul este un exemplu pentru cei maturi, fiindca doar el poate purta atita sinceritate in priviri, pe cind ochii nostri sint tulburi de minciuni si dezamagiri in oameni. Copilul poate iubi enorm, cu sinceritate si fara vrio teama de a fi respins. Doar in el poti avea incredere si doar el nu te va trada. El, micutul, care nu stie ce-i raul si ce-i binele, el, cel ce este sigur ca mama-i este vesnica. El cu capriciile lui de copil, dar reale. Copilaria este perioada cind nu stii de ce plinge mami, si de ce tati este mereu plecat. Unde viata-i un paradis, ce nu poate sa te insele.
Defapt este cea mai inocenta etapa a vietii, si doar in copilarie crezi in Mos Craciun, doar atunci stai la pinda o noapte intreaga, si incerci sa te lupti cu somnul, stind linga brad de-ai da doar citeva intrebari stupide: - De ce ai barba lunga? - o intrebare atit de naiva caci crezi ca vei avea un raspuns ferm pentru ca El nu are timp pentru fiecare.
Copilaria, e atunci cind vezi un drum necunoscut neaparat trebuie sa-l vizitezi, unde poate saniuta va merge mai bine. Poate ... Cit de naivi si creduli suntem, dar tot odata fericiti caci universul lumii inca ne asteapta de-al cunoaste si tu crezi ca stii totul.

3 comentarii:

  1. mai stupide raspunsuri la aceasta intrebare nu am vazut.daca doresti sa comentezi cumva aceasta afirmatie fa-o corect nu doar pentru a comenta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum spui. Aveam și eu 14 ani, așa gîndeam atunci, nu poți cere mai mult de la un copil.

      Ștergere
    2. Ceai scris astai eo prostie,tin pumnii pentru prostiile tale

      Ștergere